NO ÉS TAN FÀCIL de PACO MIR (EL TRICICLE)
per FILLS DE MAG
 

  Dijous, 22 de febrer de 2001, a les 12 i a les 20 h. a l'Aula Magna del Guillem Cifre (200 i 200 espectadors)

Dissabte, 7 d'abril de 2001, a les 9 del vespre a Llubí. (100 espectadors)

Gràcies a una obra de teatre feta l'any passat amb Mag-Teatre, que havia de ser feina per assolir uns crèdits pràctics, van sorgir unes amistats molt guapes i, d'aquestes, un altre grup amb ganes de pujar a l'escenari: Fills de Mag. Imaginau-vos la il.lusió que hem portat tots plegats per muntar aquesta obra junts: actrius, actors, director, il.luminador i músic.
    Tota aquesta il.lusió la volem plasmar avui aquí, per a tots vosaltres. Esperam fer-vos passar una bona estona amb aquesta obra de Paco Mir (El Tricicle) i, tot i saber que no és tan fàcil, intentarem treure rialles ben fortes a tots els que sou avui aquí.
    Tampoc no és tan fàcil fer saber a la teva parella que la vols deixar. El nostre protagonista sabria molt bé de què parlam.
     Xalau del teatre i no perdeu mai el bon humor!  

 

REPARTIMENT

Quique        Bartomeu Dalià
Andrea         Lorena Martí
                    Llúcia Mateu
                    Estefania Reus
                    Celi Rosselló
Noemí         Lorena Martí
Cambrer     Guillem Company
Saxo           Llorenç Gelabert

Llums         Pere Antoni Canyelles
Direcció      Antoni Artigues DUES PARAULES SOBRE ELS ACTORS
     Quan, a principi de curs, aquests jovenets que ara veureu actuar em van dir "Toni, ens has d'ajudar a muntar No és tan fàcil, necessitam els teus crits", tot d'una vaig contestar "Com us puc dir que no, si vosaltres sou la sal de Magisteri?"
     M'agrada n'Andrea: cada una tan diferent de les altres, però totes amb una manera de ser tan personal i tan viva, i tan interessant. En Quique, el cambrer, el saxo i el luminotècnitc, tots els coneixem: sembla que no fan res però no paren de fer coses, i sempre estan a punt per fer el que sigui amb els amics.
     Tots ells són gent engrescada i sensible, no adotzenada; amb uns interessos que van més cap a conèixer i gaudir de la vida i de l'amistat que no cap a deixar-se dur per la rutina convencional i bufa imperant. Ells podran ésser uns bons mestres, perquè ensenyaran els al.lots no a pegar-se colzades i a ésser competititus sinó a conèixer-se ells mateixos i a gaudir de la vida, com fan ells.
     Res més, i que ho passeu tan bé com nosaltres muntant l'obra.
 

D'altres muntatges de Magisteri Teatre Mag Poesia

PÀGINA PRESENTACIÓ mag poesia